3 638 ₴/комплект
Фондю – швейцарське національне блюдо. Спочатку воно приготавливалось із суміші розтопленого сиру, вина і часнику на відкритому вогні в спеціальному посуді – какелоне (інша назва – фондюшниця). Зустрічаються такі різновиди фондю:
Важливо: до фондю доречно подавати хліб, перець, сіль. З напоїв краще підійдуть грог, бренді, чай, вино.
Основні | |
---|---|
Виробник | Boska |
Країна виробник | Голландія |
Об'єм чаші | 1.3 л |
Матеріал чаші | Кераміка |
Подарункова упаковка | Так |
Кількість предметів | 9 |
Колір | Жовтий |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Кількість персон | 6 |
Кількість вилок | 6 |
Кришка-підставка для вилок | Немає |
Комплектація піалами | 1 шт. |
Тип джерела тепла | Пальник |
Стан | Новий |
Габаритні розміри | |
Загальна висота | 160 мм |