2 183 ₴/комплект
Фондю – швейцарське національне блюдо. Спочатку воно приготавливалось із суміші розтопленого сиру, вина і часнику на відкритому вогні в спеціальному посуді – какелоне (інша назва – фондюшниця). Зустрічаються такі різновиди фондю:
Важливо: до фондю доречно подавати хліб, перець, сіль. З напоїв краще підійдуть грог, бренді, чай, вино.
Основні | |
---|---|
Стан | Новий |
Виробник | Boska |
Кількість персон | 4 |
Кількість предметів | 9 |
Матеріал чаші | Кераміка |
Об'єм чаші | 0.75 л |
Тип джерела тепла | Свічка-таблетка |
Колір | Білий |
Кількість вилок | 4 |
Кришка-підставка для вилок | Немає |
Маркування на вилках | Без маркування |
Комплектація піалами | 1 шт. |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Подарункова упаковка | Так |
Країна виробник | Голландія |
Габаритні розміри | |
Загальна висота | 128 мм |