728 ₴/набір
Фондю – швейцарське національне блюдо. Спочатку воно приготавливалось із суміші розтопленого сиру, вина і часнику на відкритому вогні в спеціальному посуді – какелоне (інша назва – фондюшниця). Зустрічаються такі різновиди фондю:
Важливо: до фондю доречно подавати хліб, перець, сіль. З напоїв краще підійдуть грог, бренді, чай, вино.
Основні атрибути | |
---|---|
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Поверхня | Матова |
Матеріал ручки | дерево |
Кількість в наборі | 4 шт. |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Упаковка | Коробка |
Виробник | Boska |
Країна виробник | Голландія |
Основні | |
Стан | Нове |
Кількість виделок | 4 |