









1 323 ₴/набір
1 190,70 ₴/набір
Фондю-швейцарське національне блюдо. Спочатку воно готувалося з суміші розтопленого сиру, вина і часнику на відкритому вогні в спеціальному посуді – какелоні (інша назва – фондюшниця). Зустрічаються такі різновиди фондю:
Важливо: до фондю доречно подавати хліб, перець, сіль. З напоїв краще підійдуть грог, бренді, чай, вино.
| Основні | |
|---|---|
| Стан | Новий |
| Виробник | Boska |
| Кількість персон | 2 |
| Кількість предметів | 3 |
| Матеріал чаші | Кераміка |
| Тип джерела тепла | Свічка-таблетка |
| Колір | Білий |
| Кришка-підставка для вилок | Є |
| Матеріал кришки-підставки | кераміка |
| Комплектація піалами | 1 шт. |
| Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
| Подарункова упаковка | Так |
| Країна виробник | Голландія |