1 323 ₴/набір
Фондю-швейцарське національне блюдо. Спочатку воно готувалося з суміші розтопленого сиру, вина і часнику на відкритому вогні в спеціальному посуді – какелоні (інша назва – фондюшниця). Зустрічаються такі різновиди фондю:
Важливо: до фондю доречно подавати хліб, перець, сіль. З напоїв краще підійдуть грог, бренді, чай, вино.
Основні | |
---|---|
Стан | Новий |
Виробник | Boska |
Кількість персон | 2 |
Кількість предметів | 3 |
Матеріал чаші | Кераміка |
Тип джерела тепла | Свічка-таблетка |
Колір | Білий |
Кришка-підставка для вилок | Є |
Матеріал кришки-підставки | кераміка |
Комплектація піалами | 1 шт. |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Подарункова упаковка | Так |
Країна виробник | Голландія |