4 300 ₴/комплект
Фондю – швейцарське національне блюдо. Спочатку воно приготавливалось із суміші розтопленого сиру, вина і часнику на відкритому вогні в спеціальному посуді – какелоне (інша назва – фондюшниця). Зустрічаються такі різновиди фондю:
Важливо: до фондю доречно подавати хліб, перець, сіль. З напоїв краще підійдуть грог, бренді, чай, вино.
Основні | |
---|---|
Стан | Новий |
Виробник | Boska |
Країна виробник | Голландія |
Користувацькі характеристики | |
Кількість персон | 4 |
Кількість предметів | 6 |
Матеріал чаші | Кераміка |
Об'єм чаші | 1 |
Тип джерела тепла | Пальник |
Колір | Білий |
Кількість виделок | 4 |
Кришку- підставка для виделок | Ні. |
Комплектація піалами | 1 шт |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Подарункова упаковка | Так |