Продавець Boutique Posuda EZH розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
108 відгуків

Секрет новорічної сервірування🎄

Секрет новорічної сервірування🎄

1. Стиль
Слід пам'ятати, що в класичній сервіровці столу необхідно дотримуватися єдину стилістику. Колір текстилю, серветки, посуд, чохли для стільців повинні перегукуватися один з одним.


2. Скатерть
Рекомендуется подбирать скатерть так, чтобы она совпадала с формой стола. Для квадратного стола выбирайте квадратную скатерть. Для круглого стола подходит как квадратная, так и круглая форма. Прямоугольный стол требует прямоугольной формы скатерти. Она подходит и для овального стола, если нет овальной скатерти.
 

3. Салфетки
Ни одна сервировка новогоднего стола не обходится без салфеток. Это основное дополнение скатерти. Они обязательно должны быть тканевые. Чаще всего салфетки идут в одном комплекте со скатертью. Могут быть в тон с ней, иногда контрастные.

4. Посуда
В среднем на одного гостя для праздничного застолья необходимо приготовить: закусочную тарелку, подставную тарелку, столовые приборы (нож, вилка, ложка), стакан или бокал для воды, бокал для шампанского, бокал для вина. Остальное по надобности ( например, стаканы для виски).

Края приборов и посуды не должны доходить до кромки стола на два сантиметра.

Інші статті
  • Що таке темперирование шоколаду і навіщо це потрібно?
    Що таке темперирование шоколаду і навіщо це потрібно?
    Темперирование або прекритсаллизация шоколаду - це процес відновлення стабільної кристалічної решітки какао-масла, що міститься в шоколаді. Темперований шоколад володіє деякими властивостями, яких він не буде мати, якщо не зробити прекрісталлізацію: глянсовий блиск шоколаду у виробі -твердість -тверда щільна текстура; -характерна "колючість" і хрускіт при відкушуванні або розламуванні шоколаду; -онородная тане текстура - при цьому шоколад тане в роті, а не в руках.
    Що таке темперирование шоколаду і навіщо це потрібно?

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner